پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال قهرمان>>
امير قلعهنويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران شد
امير قلعهنويي با قراردادي يك ساله سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران شد.
علي فتحالله زاده مديرعامل باشگاه استقلال تهران اظهار كرد: امير قلعهنويي از امروز رسما به عنوان سرمربي استقلال انتخاب شد و از فردا كار خود را با اين تيم آغاز ميكند.
وي ادامه داد: قرارداد امير قلعهنويي با استقلال تهران يك ساله است.
پارس فوتبال
كادرفني جديد تيم فوتبال استقلال معرفي شد
اعضاي كادرفني جديد تيم فوتبال استقلال تهران معرفي شدند.
امير قلعهنويي به عنوان سرمربي جديد استقلال تهران فهرست دستيارانش را براي كار در استقلال معرفي كرد.
براين اساس محمود فكري، حميد بابازاده، پرويز كماسي، اميد طيري و مجيد صالح (به عنوان آناليزور) با قلعهنويي همكاري خواهند كرد.
قرار است از بين رضا حسنزاده و جواد زرينچه يك نفر ديگر به اين كادر اضافه شود.
امروز طي حكمي از سوي علي فتح الله زاده، قلعه نويي به عنوان سرمربي استقلال تهران منصوب شد.
پارس فوتبال
قلعه نويى: استقلال را براى جام حذفى آماده مي كنم
تهران IranSport.Net - امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال مس كرمان كه از او به عنوان جانشين فيروز كريمى در استقلال نام برده مى شود تلويحاً ديروز اين خبر را تأييد كرد و گفت: اگر چنين اتفاقى بيفتد تنها به خاطر علاقه مندانى خواهد افتاد كه من طى ۱۶ سال با آنها بودن، خاطرات بسيار خوبى با آنها دارم.قلعه نويى گفت: هنوز همه چيز بر سر حضور من در استقلال مشخص نيست و چنانچه آقاى پرويز مظلومى هم سكاندار هدايت آبى پوشان شوند، من هر كمكى از دستم برآيد براى ايشان انجام خواهم داد.سرمربى احتمالى تيم استقلال گفت: پيش از اين قرار بود كه من دوم خرداد ماه به ازبكستان سفر كنم اما بخاطر حضور استقلال در جام حذفى از اين سفر چشم پوشى كردم و اين مسأله را به اطلاع دوستان در ازبكستان رساندم.قلعه نويى گفت: به تركيب بازيكنان استقلال دست نخواهم زد چرا كه هدف من دفع كردن نيست. من اعتقاد دارم كه كار بايد براى خدا باشد به همين دليل من مجموعه فعلى بازيكنان استقلال را حفظ خواهم كرد اما در خصوص كادر فنى اين را بايد بگويم كه در تمام دنيا هر مربى با كادر خودش كار مى كند كه من هم از اين قاعده مستثنى نيستم.
شبکه ورزش ایران
جامعه ورزش به این قهرمانی نیاز داشت/ دعا می کنم استقلال قهرمان شود
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه جامعه ورزش به قهرمانی پرسپولیس نیاز داشت،گفت: قهرمانی های استقلال و پرسپولیس باعث رشد فوتبال کشور می شود. حسن بیادی عضوهیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با بیان این مطلب به خبرنگار مهرافزود : استقلال و پرسپولیس قله های قهرمانی فوتبال ما هستند و با موفقیت آنها زمینه رشد و پیشرفت فوتبال کشور بیشتر فراهم می شود و قطعا قهرمانی پرسپولیس موج تازه ای از پیشرفت را در فوتبال کشور باعث خواهد شد و امیدوارم استقلال هم با قهرمانی در جام حذفی، موج دیگری از موفقیت را در فوتبال ایران ایجاد کند تا تیم ملی از این موج تازه برای راهیابی به جام جهانی بیشترین بهره را ببرد.
بیادی تصریح کرد: دعا می کنم استقلال هم قهرمان جام حذفی شود تا این دو تیم پرطرفدارمانند سالهای دور نمایندگان شایسته ای برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا باشند و بتوانند بواسطه حمایت هواداران خود قهرمان آسیا شوند.
وی در خصوص ادامه همکاری افشین قطبی با پرسپولیس درفصل آینده تصریح کرد : من از روزی که قطبی به پرسپولیس آمد روی ایشان نظر مثبت داشتم و این نظر تمام اعضای هیئت مدیره بود . البته اعتقاد به قطبی نه بواسطه بردها و کسب قهرمانی لیگ بلکه به خاطر ادبیات و فرهنگی که وارد فوتبال ما کرد و در مدتی کوتاه توانست تاثیر زیادی روی هواداران ایجاد کند بطوری که اغلب کارشناسان امروز بر این ویژگی قطبی اذعان دارند و ادبیات او را ستایش می کنند.
بیادی تاکید کرد: بنده شخصا در مورد ماندن قطبی در هیئت مدیره از او دفاع می کنم و امیدوارم با تاکید هیئت مدیره و تایید قطبی وی فصل آینده نیز روی نیمکت پرسپولیس بنشیند .
بیادی با بیان اینکه باشگاه پرسپولیس امسال در کنار تلاش برای قهرمانی بدنبال فرهنگ سازی در بین طرفداران این باشگاه بود اظهار داشت : امسال کارهای بزرگی در بخش فرهنگی صورت گرفت که تصور می کنم باشگاه پرسپولیس در کنار قهرمانی در این بعد نیز فصل موفقی را سپری کرد. البته درست است که امسال هواداران باز هم نسبت به برخی مسائل معترض بودند ولی آنها همیشه مقصر نیستند و گاهی این مسئولان هستند که در برنامه ریزی شان ضعیف عمل می کنند.
مهرنیوز
اکبري:قلعه نويي بخواهد با سر به استقلال مي آيم!
کاپيتان پاس همدان ابراز اميدواري کرد که براي فصل آينده شرايطي فراهم شود که دوباره پيراهن استقلال را بر تن کند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
"يدالله اکبري" در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: اول از همه دوست دارم درباره شرايط خوب پاس همدان صحبت کنم. به عنوان بازيکني که در تيم هاي بسياري بازي کرده ام بايد بگويم اين فصل ، فصل متفاوتي براي من بود و به تجربه جالب توجهي رسيدم. تيم ما کار خود را با شرايط خاصي شروع کرد اما آنقدر خوب کار کرديم که توانستيم در رده هاي بالاي جدول قرار گيريم.
اما اکبري قصد جدايي از پاس را دارد.او در اين خصوص مي گويد:اگر چه هنوز تصميم نهايي ام را براي جداي از پاس همدان نگرفته ام اما بايد بگويم دوست دارم فوتبالم را در تهران ادامه دهم و از ميان تيم هاي تهراني نيز دوست دارم در استقلال بازي کنم. من پيش از اين با امير قلعه نويي کار کرده ام و به خوبي با خصوصيات هم آشنا هستيم. اگر قلعه نويي من را بخواهد با سر به استقلال برمي گردم زيرا اين تيم و هوادارانش را از صميم قلب دوست دارم.
حقانیت ما ثابت شد / این روزها را پیش بینی می کردم مربی جدید تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد با بازگشت دوباره به این تیم حقانیتش ثابت شده است. محمود فکری با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اینکه من از استقلال جدا شدم و کمتر از یک سال مجددا به این تیم برگشتم، شاید مصلحت و خواست خدا بوده است. نمی دانم چطور بگویم اما شاید در این رفتن و آمدن من باید خیلی چیزها ثابت و مشخص می شد و اینکه در این بین حق با چه کسی بوده است. من همه اینها را در مصلحت خدا می دانم و او را شکر می کنم که حقانیت ما را به اثبات رساند.
وی که پیش از این با پیراهن مدافع و کاپیتان استقلال دوره ای درخشان را در تیم استقلال پشت سرگذاشته است، در خصوص همکاری تازه با آبی پوشان این بار در کسوت یک مربی گفت: یکسری فاکتورها در مربیگری ذاتی است اما یکسری فاکتورهای دیگر همچون دانش و تجربه را باید کسب کرد. در این بین من فکر می کنم از نظر ذاتی توانایی حضور در کادر فنی تیم فوتبال استقلال را داشته باشم و سعی می کنم از نظر دانش و تجربه مربیگری هم خود را به شرایط و حد ایده ال برسانم.
کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال تهران این دو فاکتور را لازم و ملزوم هم خواند و گفت: اینکه در تیم استقلال مدافع و کاپیتان موفقی بوده ام، تضمین کننده موفقیت ام در عرصه مربیگری نیست. من با علم به این موضوع سعی می کنم از نظر تجربی و تئوری خود را قوی کنم.
فکری در پاسخ به این پرسش که "آیا فکر می کردید به این زودی مجددا به تیم استقلال بازگردید؟"، گفت: روزی که از استقلال می رفتم از جدایی خود ناراحت نبودم چرا که می دانستم در نبود ما اتفاقاتی رقم می خورد که حقانیت مان ثابت می شود. تمام این روزها برایم قابل لمس و پیش بینی بود.
وی در خصوص احتمال جدایی برخی از بازیکنان تیم فوتبال استقلال همچون علیرضا منصوریان و محمد نوازی از این تیم، گفت: کسی به بازیکنان استقلال نگفته است که از تیم جدا شوند. آنطور که من دیده و شنیده ام، علی منصوریان در گفتگوهایش با رسانه ها بارها اعلام کرده است که نمی تواند با قلعه نویی کار کند. با این حال ماندن یا رفتن منصوریان و نوازی از استقلال بسته به نظر خودشان است.
مربی جدید تیم فوتبال استقلال در خصوص شانس موفقیت این تیم در مسابقات جام حذفی، گفت: قطعا کار دشواری را پیش رو خواهیم داشت. تیم از نظر روحی و روانی در شرایط بسیار بدی است. تیم استقلال را در مدت کوتاه جمع کردن بسیار دشوار است. به نظر من استقلال برای قهرمان شدن در جام حذفی باید خوش شانس باشد یا اینکه معجزه ای شود.
مهرنیوز
علی فتح الله زاده : 20 پنالتی استقلال در لیگ نادیده گرفته شد/ مستاجر قلعه نویی هستیم مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد اگر داوران فوتبال کشورمان 20 پنالتی این تیم را نادیده نمی گرفتند، استقلال در پایان لیگ هفتم سیزدهم نمی شد. به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاده در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال استقلال و در مراسم معارفه امیرقلعه نویی در جمع خبرنگاران گفت: امیرقلعه نویی مربی موفقی است که به هر تیمی رفته کارنامه خوبی از خود برجای گذاشته است. وی مربی کاردانی است و مهمتر ازهمه یک استقلالی است.
وی با ابراز خرسندی از حضور مجدد امیرقلعه نویی در استقلال گفت: من تنها یک بار تلفنی با قلعه نویی صحبت کردم و خواهان حضور او در استقلال شدم. خوشبختانه وی خواسته مرا پذیرفت و با اخلاصی که دارد مجددا به خانه خود بازگشت.
مدیرعامل باشگاه استقلال با اذعان به اینکه استقلال خانه بازیکنان قدیمی این تیم است و مدیران این باشگاه مستاجر آنها هستند افزود: ما می دانیم استقلال جایگاه مناسبی را در پایان مسابقات لیگ برتر بدست نیاورد اما تمام تلاش خود را بکار می بندیم تا این تیم عنوان قهرمانی جام حذفی را از آن خود کند زیرا استحقاق استقلال بیش از این است.
فتح الله زاده در پاسخ به این سئوال که آیا از امیر قلعه نویی قول قهرمانی در جام حذفی گرفته اید گفت: قلعه نویی قول هم ندهد او را قبول داریم. وی مربی شناخته شده ای است و نیاز به وعده و قول دادن ندارد.
فتح الله زاده با اشاره به این موضوع که قلعه نویی برای فصل آتی استقلال هنوز فهرست بازیکنان مورد نظر خود را ارائه نکرده است افزود: مدیریت باشگاه استقلال حمایت همه جانبه از امیرقلعه نویی خواهد داشت تا تیم در مسیر موفقیت گام بردارد.
وی در پاسخ به اینکه چرا در ابتدای فصل قلعه نویی را به استقلال نیاوردید گفت: آن زمان قلعه نویی درگیر تیم ملی بود و امکان این را نداشتیم که از کمک های وی بهره مند شویم با تمام احترامی که برای آقای دایی قائلم اعتقاد دارم قلعه نویی می تواند گزینه ای خوب برای هدایت تیم ملی باشد.
فتح الله زاده ضمن تاکید براینکه قلعه نویی به خانه خود (استقلال) بازگشته و ما مستاجر او هستیم افزود: در میانه فصل که تصمیم به تغییرات در کادر فنی گرفتیم شرایط برای حضور قلعه نویی در تیم استقلال مهیا نبود. کما اینکه من با وی تماس گرفتم اما او تاکید کرد در پایان فصل به استقلال می آید تا با نظر خود تیمی قدرتمند را برای فصل آینده مهیا کند.
وی با دفاع از عملکرد مربیان پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست. اگر 20 پنالتی نادیده گرفته شده ما را داوران می گرفتند قطعا جایگاه ما دررده سیزدهم جدول نبود و دیگر این تغییر و تحولات صورت نمی گرفت.
وی درخاتمه تصریح کرد: من به هیچ عنوان نگفتم اگر استقلال قهرمان لیگ نشود از این باشگاه جدا می شوم. من از ابتدا تاکید کردم تیم را پس از سه سال قهرمان لیگ قهرمانان آسیا می کنم. اگر به این وعده خود عمل نکردم قطعا از استقلال جدا می شوم. امیدوارم وعده حضور درفینال لیگ قهرمانان آسیا با امیر قلعه نویی محقق شود.
مهرنیوز
قلعه نویی اعضای کادر فنی تیم فوتبال استقلال را معرفی کرد سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تهران نام شش مربی را به عنوان دستیاران خود در این تیم اعلام کرد. به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی پس از آنکه هدایت تیم فوتبال استقلال را برعهده گرفت، از مجید صالح، جواد زرینچه، رضا رجبی، محمود فکری، حمید بابازاده و امید طیری به عنوان اعضای جدید کادر فنی این تیم نام برد.
برپایه این گزارش، پیش از این صادق ورمرزیار، ساکت الهامی و حسین ترابپور به عنوان دستیاران فیروز کریمی در تیم فوتبال استقلال همکاری می کردند.
تیم فوتبال استقلال تهران خود را برای حضور در دیدار مرحه نیمه نهایی رقابت های جام حذفی آماده می کند که در آن مسابقه باید برابر فولادخوزستان به میدان برود.
مهر نیوز
حضورم در کادر فنی استقلال مشخص نیست / می توانم به تیم کمک کنم کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد حضورش در کادر فنی جدید این تیم هنوز مشخص نشده است. به گزارش خبرنگار مهر، جواد زرینچه در جریان برگزاری تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال به خبرنگاران گفت: هنوز معلوم نیست که در کادرفنی جدید استقلال حضور دارم یا نه ولی مطمئنا همیشه به عنوان یک استقلالی به این تیم کمک خواهم کرد.
وی ادامه داد: خوشبختانه استقلالی های زیادی هستند که می توانند با دانش فنی خود به تیم کمک کنند و از این جهت هیچ نگرانی خاصی وجود ندارد.
کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: من چه باشم و چه نباشم می توانم به استقلال کمک کنم زیرا هر وقت که لازم باشد، با تمام وجود در خدمت تیم خواهم بود.
مهر نیوز
قلعه نويي: قول ميدهم در جام حذفي قهرمان شويم
فوتبال- همشهري آنلاين:
سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به هواداران قول ميدهم با حمايت آنها و كمك بازيكنان، در جام حذفي قهرمان ميشويم.
به گزارش فارس، امير قلعه نويي بعدازظهر دوشنبه (۳۰ ارديبهشت) پس از حضور در مراسم معارفه خود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشحالم كه پس از دو سال به تيم خود برگشتم. احساس شادي ميكنم و اين لحظه را فراموش نخواهم كرد.
وي افزود: وقتي علي فتح ا...زاده از نياز باشگاه به من خبر داد، به احترام حرف وي و عشق به هواداران، سرمربيگري را قبول كردم.
وي افزود: سعي خواهيم كرد به اتفاق بازيكنان از اين شرايط بد خارج شويم. همين جا اعلام ميكنم فهرست سياهي وجود ندارد و هيچ بازيكني را اخراج نخواهم كرد؛ البته هر تيمي براي حضور قدرتمدانه براي فصل آينده بازيكنان جديدي را جذب ميكند و من نيز نام نفراتي را كه مورد نيازم باشد به مسئولين باشگاه اعلام خواهم كرد و حتما بازيكنان مورد نظر را جذب خواهند كرد.
سرمربي جديد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]خاطر نشان ساخت: به هواداران قول ميدهم با حمايت بي دريغ آنها و كمك و همت بازيكنان، در جام حذفي قهرمان مي شويم.
از سوي ديگر به گزارش مهر، سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تهران نام شش مربی را به عنوان دستیاران خود در این تیم اعلام کرد.
امیر قلعه نویی از مجید صالح، جواد زرینچه، رضا رجبی، محمود فکری، حمید بابازاده و امید طیری به عنوان اعضای جدید کادر فنی این تیم نام برد.
پیش از این صادق ورمرزیار، ساکت الهامی و حسین ترابپور به عنوان دستیاران فیروز کریمی در تیم فوتبال استقلال همکاری می کردند.
همشهری آنلاین